Zapisy

ROK 2025/26
I. Aby uczestniczyć w wykładach należy zgłosić chęć twojego uczestnicta poprzez formularz zgłoszeniowy: KLIKNIJ TUTAJ
1. Wprowadzenie do Nowego Testamentu (kurs j. greckiego opcjonalny)
Na kurs języka greckiego biblijnego (20h) można się zapisać wybierając odpowiednią opcję w formularzu.

Wykłady będą odbywały się w dwóch formatach – do wyboru w formularzu zgłoszeniowym:
1. zajęcia stacjonarne (Kraków, Tyniecka 39)
2. online (późniejsze odtwarzanie nagranych wykładów)

Dla wszystkich uczestników Szkoły będzie możliwość odsłuchania wykładów od daty udostępnienia wykładów online aż do do końca roku akademickiego.

Nabór trwa do 15 września 2025 lub do wyczerpania limitu uczestnictwa stacjonarnego.
W przypadku uczestnictwa online limity nie obowiązują.

II. Opcje uczestnictwa
a. uczestnictwo stacjonarne
b. uczestnictwo wyłącznie online
c. dołączenie do wykładów w ciągu roku w dowolnym momencie, po rozmowie z prowadzącym.

III. Ofiara za semestr lub za roczny kurs
Zobacz FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Konto bankowe Szkoły
BNP Parisbas, Oddział Kraków
37 1600 1013 1847 6993 7000 0020
 
IV. Miejsce wykładów
Wyższe Seminarium Duchowne Towarzystwa Salezjańskiego
https://seminarium.sdb.org.pl/
ul. Tyniecka 39
30-323 Kraków

VI. Posiłki i noclegi
Istnieje możliwość zamówienia obiadu w daną sobotę wykładową, prosimy o kontakt: ekonomwsdts@sdb.krakow.pl (w mailu proszę podać: imię i nazwisko oraz datę posiłku)
Jeśli są Państwo zainteresowani noclegiem to prosimy o kontakt: wsdts.pokoje@gmail.com
lub na numer telefonu: 725 273 550.

W razie wszelkich pytań prosimy o kontakt:
Email: sblkrakow@gmail.com

Święto Tomasza Apostoła

"Podnieś tutaj swój palec i zobacz moje ręce. Podnieś rękę i włóż w mój bok, i nie bądź niedowiarkiem, lecz wierzącym'. Tomasz w odpowiedzi rzekł do Niego: 'Pan mój i Bóg mój!'. Powiedział mu Jezus: 'Uwierzyłeś dlatego, że Mnie ujrzałeś? Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli'. (J 20, 27–29, BT)



Cookies

Korzystając z tej witryny, automatycznie akceptujesz używanie przez nas plików cookie. Czytaj więcej.

AKCEPTUJĘ